Hypothecaire leningen Geel - bouweninGeel.be

woningvandemaand
Geel
Ga naar de inhoud

Hypothecaire leningen Geel

Diensten
verzekeringen leningen turnhout


Hypothecaire leningen in vele vormen

Wie een woonkrediet wil afsluiten, moet kiezen uit verschillende soorten hypothecaire leningen. Niet alleen de rentevoet en de looptijd spelen een rol, maar ook de manier van terugbetalen. Als je geld leent dien je niet alleen intresten te betalen maar ook het geleende kapitaal. Uiteindelijk zijn alle hypothecaire leningen grotendeels terug te brengen tot een 3-tal basisvormen.

  • Een hypothecaire lening met vaste mensualiteiten. Je betaalt maandelijks een vast bedrag (intresten + gedeelte kapitaal) gedurende de volledige looptijd (meestal 20 jaar) van de lening. Deze formule is één van de populairste.

  • Een hypothecaire lening met vaste kapitaaldelging. Je betaalt maandelijks een overeengekomen vast gedeelte van het kapitaal, plus een rente op het nog resterend kapitaal. Bij deze formule betaal je in het begin veel meer dan op het einde. Een lening met vaste kapitaalaflossingen is in totaliteit wel de goedkopere.

  • Een hypothecaire lening met terugbetaling van het kapitaal op eindvervaldag. Je betaalt gedurende de looptijd van de lening enkel intresten, geen kapitaal. Op het einde van de lening (eindvervaldag) dien je het gehele (geleende) kapitaal terug te betalen. Meestal wordt deze lening gekoppeld aan een levensverzekering waarvan de opbrengst gebruikt wordt om de lening op eindvervaldag terug te betalen.

Advertenties
daco project coördinator
aaxis bv


 

Overzicht instellingen voor hypothecaire leningen regio Geel


Jouw bedrijf kan je hier ook gratis aanmelden in deze categorie.

Bedrijf

Adres

Telefoon

Info

Argenta Peter Luijbregts bv
Pas 5, Geel 014 58 11 51

Argenta Wim Stroo

Katersberg 105, Geel
014 58 47 24


Van Geel Tom
Herentalsedijk 133, Geel
0497 352 887

ZK Leysen & Wouters bv Nieuwstraat 21, Mol 014 31 31 29
Terug naar de inhoud